Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Politica de confidențialitate »

  OK
#vistulathemensworld

Returnare

RETURNAREA PRODUSELOR

În conformitate cu reguli aplicabile, clientul care a făcut achiziție la distanță, în afara salonului, are dreptul de a se retrage din contractul de vânzare și de a returna produsele fără a preciza motivele și fără costuri.
Termenul limită de retragere din contractul de vânzare a produselor expiră după 14 zile de la data primirii pachetului cu Produsele comandate de dvs.
Cheltuielile directe de returnare a Produselor vor fi suportate de Client.

Instrucțiune de returnarea produselor:
Pentru a-ți exercita dreptul de retragere din contractul de vânzare a produselor, în termen de 14 zile de la primirea pachetului cu produsele comandate de dvs., vânzătorul ar trebui să fie informat despre decizia de a se retrage din contractul de vânzare a produselor printr-o declarație clară.
Returnarea produselor în magazinul online

RETURNAREA PRODUSELOR UȘOARĂ – doar 3 pași simpli
1. Completați formularul disponibil pe pagina de Internet: https://www.return-my-parcel.com/dpd-pl/vistula/?lang=ro
2. Împachetați pachetul – nu trebuie să lipiți eticheta, curierul va oferi un formular gata
3. Dați pachetul la curierul care va veni să ridice produsele în locul indicat de dumneavoastră

Costul de expediere a pachetului returnat este de 30 RON și va fi dedus din suma comenzii returnate

Atenție ! Realizarea returnării în magazinul Vistula este posibilă numai când vine vorba de produse al căror preț nu nu depășește în total 3.300 RON.

Pentru a păstra termenul pentru a retrage din contractul de vânzare a produselor, este suficient să trimiteți informații despre exercitarea dreptului dumneavoastră de a retrage din contractul de vânzare a bunurilor înainte de termenul limită de retragere din contractul de vânzare a produselor.
Trebuie să returnați produsele în termen de 14 zile de la data la care trimiteți o declarație de retragerea din contractul de vânzare a produselor și intenția de returnare a produselor comandate.

Dacă este posibil, anexați la pachet dovada cumpărării și formularul de returnare sau o declarație clară de retragere din contract pentru vânzarea Produselor, ceea ce va facilita în mare măsură procesul de returnare a Produselor.
Pentru a păstra termenul pentru returnarea Produselor, este suficient să returnați Produsele înainte de termenul limită pentru returnarea Bunurilor.

Vă informăm că produsele returnate nu pot purta urme de folosire. Produsele returnate ar trebui să aibă toate etichetele și să aibă ambalajul original al producătorului. În cazul expedierii produselor returnate, protejați cu atenție pachetul astfel încât să nu fie deteriorat sau distrus în timpul transportului.

Returnarea plăților dvs., inclusiv costul livrării Produselor (cu excepția costurilor suplimentare rezultate de la metoda de livrare aleasă de dvs., alta decât cea mai ieftină metodă de livrare oferită de către Vânzător) va fi efectuată imediat și în orice caz nu mai târziu de 14 zile de la data primirii de către vânzător o declarație de retragerea din contract a vânzării Bunurilor.

Returnarea plăților va fi efectuată de către Vânzător (toate informațiile furnizate de Serviciul de magazin online) utilizând aceeași metodă de plată pe care ați utilizat-o în tranzacția inițială, cu excepția situației în care veți fi în mod explicit de acord cu o altă metodă de returnare. În orice caz, nu va fi taxat niciun fel de plata în legătură cu această rambursare.