Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Politica de confidențialitate »

  OK
#vistulathemensworld

Despre Vistula


Vistula. The Men’s World

Vistula înseamnă de mulți ani încoace produse de cea mai bună calitate și este alegerea firească a bărbaților care apreciază eleganța și calitatea ridicată.

Înseamnă trei linii, dintre care fiecare este dedicată altui tip de bărbat.

Colecțiile Lantier și Vistula sunt propunerea noastră pentru domnii care trebuie să respecte un dress code foarte formal. Croitoria tradițională, cele mai bune materiale și modelele atemporale sunt adaptate celor mai noi tendințe ale modei masculine. În această linie vom găsi nu doar costume ci și paltoane și scurte clasice, sacouri, cămăși, pantaloni dar și accesorii de cea mai bună calitate.

Vistula Red este o linie mai puțin formală, adânc ancorată în tendințele actuale. Se adresează bărbaților activi, care se simt tineri. Croiurile cele mai moderne, materialele și culorile interesante asigură un aspect perfect domnilor care preferă o abordare mai lejeră a felului în care se îmbracă.

Pentru clienții cei mai pretențioși, care apreciază luxul, avem o ofertă specială: Made to Measure, respectiv programul exclusivist de confecții pe măsura fiecăruia.

Vistula este de mulți ani una dintre cele mai cunoscute și apreciate mărci în Polonia. Produsele pe care le oferim sunt apreciate și oferă o garanție unică a celei mai bune calități, bunului gust și aspectului modern.