Acest site utilizează cookie-uri pentru a furniza servicii, pentru a personaliza anunțurile, și pentru a analiza traficul. Politica de confidențialitate »

  OK
#vistulathemensworld

Anexa la Regulamentul Magazinului on-line Vistula

Anexa la Regulamentul Magazinului on-line VISTULA semnată la data de 1 septembrie 2017, la Cracovia,
de:
Vistula Group S.A. cu sediul în Cracovia, str. Pilotów nr. 10, cod 31-462, înscrisă la registrul întreprinzătorilor din Registrul Național Juridic de Tribunalul Kraków-Śródmieście din Cracovia, Secția a XI-a Economică a Registrul Național Juridic, cu numărul de KRS 0000047082, NIP (CIF) 6750000361, REGON 351001329 („Vânzătorul”).

§ 1.

1. Vânzătorul a hotărât să modifice pct. V alin. 2 al Regulamentului Magazinului on-line VISTULA („Regulamentului”), formulându-l în modul următor:
2. Sub rezerva alin. 6 de mai jos, Expedierea, prin intermediul Livratorului, se realizează în termen de 7 zile lucrătoare:
a) din momentul depunerii Comenzii de către Client, în cazul alegerii formei de plată ramburs;
b) din momentul intrării plății în contul Vânzătorului, în cazul alegerii unei alte forme de plată decât plata ramburs.
În timpul de onorare a Comenzii nu sunt luate în calcul zilele de sâmbătă și sărbătorile legale.
2. Vânzătorul a hotărât să adauge la pct. V al Regulamentului alin. 6 formulat în modul următor:
6. Vânzătorul își rezervă posibilitatea de a introduce oferte speciale temporare de tipul „ante-vânzare”, în cadrul cărora Clientul va avea posibilitatea să achiziționeze Produsele din colecțiile noi încă înainte de termenul de introducere a acelei colecții în vânzarea curentă, în saloanele tradiționale ale Vânzătorului. În cazul onorării Comenzilor făcute în cadrul campaniilor de „ante-vânzare” nu mai sunt valabile termenele stipulate la alin. 2 de mai sus. Termenele de onorare a Comenzilor depuse în cadrul campaniilor de „ante-vânzare” vor fi indicate de fiecare dată de către Vânzător în materialele promoționale referitoare la respectiva ofertă, inclusiv pe pagina de internet a Magazinului, la Produsele ce intră în oferta de „ante-vânzare”, și le vor fi, de asemenea, comunicate Clienților în mesajul e-mail de confirmare a primirii Comenzii spre onorare.

§ 2.

Celelalte dispoziții ale Regulamentului rămân neschimbate.

§ 3.

Anexa intră în vigoare la data anunțării.

§ 4.

Textul consolidat al Regulamentului reprezintă Anexa nr. 1 la prezenta anexă.